Bregil is genomineerd voor de MVO prijs 2018 in Gilze en Rijen

STEM OP ONS WANT NU WE GENOMINEERD ZIJN WILLEN WE NATUURLIJK WINNEN! Op https://mvoprijsgilzerijen.nl/mvo-wedstrijd/bregil kun je stemmen. Ook als je niet in de gemeente woont!
Vul je emailadres in en klik op verzenden. Stemmen kan tot 30-9.

Hieronder lees je wat de MVO Prijs 2018 is en waar we voor zijn genomineerd.

Wat is MVO? -> MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Verenigde Naties hebben 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen opgesteld die eraan bijdragen om de wereld tot een betere plek te maken in 2030.
Al deze doelen moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in de wereld. Een betere wereld begin in je eigen gemeente en bij jezelf!
Voor de MVO Prijs 2018 heeft de gemeente Gilze en Rijen een selectie gemaakt uit 4 doelen die aansluit bij de aandachtsgebieden van een brede groep ondernemers in de gemeente.

Deze 4 doelen zijn:
1. Duurzame en betaalbare energie
2. Fatsoenlijke banen en economische groei
3. Duurzame consumptie en productie
4. Partnerschappen voor de doelen

Bregil is genomineerd voor het onderdeel: fatsoenlijke banen en economische groei.
Het betreft het creëren van fatsoenlijke banen en economische kansen voor iedereen, oftewel arbeidsparticipatie. Dit initieert ook de verantwoordelijkheid die een werkgever neemt ter bevordering van individuele groei door het aanbieden van opleidings- en trainingsprogramma’s. Ontwikkeling gericht op de toekomstbestendigheid van de organisatie en die van de individuele medewerker.

Door de inzet, flexibiliteit en leergierigheid van ons voltallige professionele team zijn wij voor deze categorie genomineerd. Nu de nominatie een feit is willen wij er alles aan doen om deze bijzondere prijs binnen te halen.

Samen moeten we het doen -> dus breng eenmalig je stem uit op www.mvoprijsgilzerijen.nl/stemmen door te scrollen naar het Bregil logo en hierop te klikken. Vul je emailadres in en klik op verzenden. Dit kan tot 30 september a.s.

Op donderdagavond 11 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Dankjewel voor al je hulp (dit mag ook door andere vrienden, kennissen en familieleden uit te nodigen om hun stem uit te brengen).

Ed en Nancy van den Bliek

Print Friendly, PDF & Email