Spring naar content

Het betere metalen product voor diverse branches

Metaalproducten ontwikkelen, produceren en leveren

Bij Bregil ontwikkelen, produceren en leveren we met veel plezier en gedrevenheid metalen onderdelen en producten voor zeer uiteenlopende toepassingen. In elke branche, volledig op maat gemaakt. Klanten vinden ons voor complete metalen producten en halffabricaten waarvan je grofweg kunt zeggen dat die kleiner dan 2 m3 en te tillen zijn.

Eigenlijk zijn we er voor alle bedrijven die seriematig onderdelen of producten nodig hebben waar iets van staal aan of in zit. Ook materialen als RVS en aluminium verwerken we bij Bregil. Onze kracht ligt in de ontwikkeling, productie en levering van series en/of herhalende stalen producten. We denken op voorhand alles tot in detail uit en maken alles klaar voor een geautomatiseerd proces zodra het product vaker terugkomt of in series gemaakt moet worden. Verwacht daarbij van ons ook creatief meedenken rondom de hele productieketen van het product. Zo profiteer ook jij optimaal van het betere metalen product van Bregil.

MEUBELINDUSTRIE

Metaal in de meubelindustrie

Een metalen meubel heeft een bepaald karakter. Gaat het over esthetiek, design, levensduur en stevigheid, dan kom je al snel uit bij metaal in meubelen. Metaal maakt meubilair extra stijlvol, geeft het net die duurzame meerwaarde. Veel vooraanstaande meubelmerken en interieurspecialisten weten de weg naar Bregil dan ook te vinden voor de metalen onderdelen in hun collecties.

We hebben namelijk vele jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van stalen meubelframes. Metalen zichtdelen, zoals onderstellen voor tafels en stoelen, maar ook blinde rompen die geplakt of ingeschuimd worden.

Lees meer

DIGITAL SIGNAGE

Metalen onderdelen voor digital signage

Ben je verantwoordelijk voor content op locatie of gedragsbeïnvloeding, bijvoorbeeld in de reclamewereld, retail of de publieke sector, maak dan meteen kennis met ons. Bregil is namelijk je solide gespecialiseerde partner voor metalen digitale signage onderdelen.

Met digital signage is gedrag op ieder belangrijk moment met behulp van digitale boodschappen op beeldschermen te beïnvloeden. Aan de voorkant vindt de beleving plaats, aan de achterkant de hardware, software en techniek. Bregil zorgt vervolgens dat het totale plaatje samenkomt en alles gewoon klopt. We ontzorgen je op het gebied van de metalen beeldschermbehuizingen, zuilen en omkasting, maar ook als het gaat over de volledige assemblage en CE-certificering.

Lees meer

PERMANENTE DISPLAYS

Metalen displays 

Bregil is de one-stop-shop voor permanente metalen displays en onderdelen. Interieurontwerpers, medewerkers van marketing- en reclamebureaus, standbouwers, winkel- en showroominrichters. Zomaar wat bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar manieren om een product of idee opvallend te presenteren op locatie. Zodanig dat een boodschap binnenkomt, opvalt, je aan het denken zet of aanzet tot directe actie. Liefst displays met een duurzaam karakter die lange tijd of veelvuldig ingezet kunnen worden.

Denk je aan permanente displays, denk dan aan Bregil. Van vloerdisplay en schapdisplay tot palletdisplay en van toonbankdisplay tot bijvoorbeeld een counterdisplay. Daag ons uit!

Lees meer

Meer weten over het betere metalen product?