Spring naar content

Digital signage

Metalen onderdelen voor digital signage

Ben je verantwoordelijk voor content op locatie of gedragsbeïnvloeding, bijvoorbeeld in de reclamewereld, retail 0f de publieke sector, maak dan meteen kennis met ons. Bregil is namelijk je solide gespecialiseerde partner voor metalen digitale signage onderdelen.

Met digital signage is gedrag op ieder belangrijk moment met behulp van digitale boodschappen op beeldschermen te beïnvloeden. Aan de voorkant vindt de beleving plaats, aan de achterkant de hardware, software en techniek. Bregil zorgt vervolgens dat het totale plaatje samenkomt en alles gewoon klopt. We ontzorgen je op het gebied van de metalen beeldschermbehuizingen, zuilen en omkasting, maar ook als het gaat over de volledige assemblage en CE-certificering.

Specialistische partner voor metalen digital signage onderdelen

Digitale communicatie is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het straatbeeld of op de winkelvloer. Bregil heeft zich sinds jaren toegelegd op toelevering aan de specialistische wereld van digital signage. Beleving op locatie heeft namelijk een enorme vlucht genomen en de ontwikkelingen gaan maar door. We zijn dan ook trots een aantal zeer gerenommeerde bedrijven tot onze trouwe klantenkring te mogen rekenen. Bedrijven als Basic-fit via Firts Impression bijvoorbeeld.

Zo ontwikkelen en produceren we onder andere series digitale zuilen die in elke Basic-Fit vestiging in heel Europa terug te vinden zijn. Maar ook zeer specialistische metalen oplossingen voor de audiovisuele technologie en beleving van First Impression en haar opdrachtgevers.

Ontzorging door Bregil is ook beleving 

Opdrachtgevers verlangen volledig ontzorgt te worden als het gaat over de metalen onderdelen. Denk aan het plaatwerk uit metaal, de kokers, montage en assemblage. De elektronica wordt bij ons aangeleverd en wij zorgen vervolgens voor het betere digital signage eindproduct.

En hierbij gaan we als Bregil best ver. M.n. omdat we alles in eigen huis kunnen doen. Zo verzorgen we het gehele traject, van ontwikkeling tot en met de assemblage en de CE-certificering.

Meer weten over het betere metalen product?