Spring naar content

Hospitality

Hospitality en metaal

Uiteraard wil jij als interieurinrichter van de hospitality sector de hotels zo goed mogelijk opleveren zodat jouw opdrachtgevers de beste ervaring hebben. Hierbij moet je natuurlijk niet alleen denken aan het ontwerpen en inrichten van de mooiste kamers met de lekkerste bedden maar ook aan de beleving die de bezoekers ervaren wanneer ze hun kamer binnenstappen. De volledige inrichting van het gehele pand draagt bij aan de klantervaring.

Dankzij de vele ervaringen die Bregil over de jaren heen heeft opgedaan in de hospitality sector, weten wij wat nodig is om de klantbeleving compleet te maken. Of je nu op zoek bent naar een metalen frame voor een bed, een bureau, een bagagerek, een room divider of een handdoekrek voor in de badkamer, wij hebben het allemaal al eens eerder gemaakt. Hierdoor kunnen we jou met onze kennis de juiste aanbevelingen doen welke passend zijn voor de hospitality sector.


De wensen samen uitdenken en klantontzorging staan centraal

Bregil kan alles voor jou bedenken of ontwerpen, maar nog veel liever doen we het samen. Jij, maar mogelijk ook jouw opdrachtgever, zal ongetwijfeld met veel ideeën rondlopen over hoe je alles in wil richten. Ideeën waarvan je mogelijk niet eens weet of deze uitvoerbaar zijn.

Bregil is er om je te helpen die ideeën uit te werken en ze tot een realiteit te maken. Onze tekenaars geven jouw ideeën vorm en vervolgens worden alle onderdelen in-house geproduceerd, gelast, gespoten en geassembleerd. Dat wil zeggen dat nadat jij en jouw opdrachtgever akkoord hebben gegeven op het ontworpen design, jij alleen nog maar hoeft te wachten totdat wij het product volledig afgewerkt leveren.


Levering op maat

Bregil begrijpt als geen ander dat je nooit alle ruimtes van een pand gelijktijdig kan renoveren, herinrichten of opnieuw decoreren. Wij staan erom bekend korte doorlooptijden te hanteren zodat we goederen b.v. per verdieping aan kunnen leveren. Jij geeft ons een signaal wanneer je weer klaar bent voor een nieuwe levering en dan staan wij klaar voor jou! Wachten op een levering zal dus nooit lang duren.

Heb je vragen over de levering of wil je een aanpassing doorvoeren aan bijvoorbeeld de kwantiteit of de leverdatum, dan kun je dat allemaal bespreken met je persoonlijk contactpersoon binnen Bregil. Wij zullen altijd proberen mee te denken aan een passende oplossing.


Duurzaamheid

Bij Bregil wordt er veel aandacht gegeven aan de duurzaamheid van het ontwikkelen en transporteren van de producten. Zo kijken wij steeds weer naar nieuwe manieren om onze eigen CO2 footprint te verkleinen.

Daarnaast vinden wij ook de duurzaamheid van een artikel van grootste belang. De bezoekers van jouw opdrachtgever zijn uiteraard niet thuis en kunnen daarom mogelijk op een andere manier met de producten om gaan. Wij begrijpen als geen ander, dat de artikelen tegen een stootje moeten kunnen, zonder dat ze hun uitstraling verliezen of snel beschadigd worden. Bij Bregil kun je er altijd van op aan dat wij artikelen afleveren die langdurig mee gaan en van eenzelfde hoge kwaliteit blijven.

Uiteraard ligt onze focus ook op een duurzame relatie. Met veel van onze klanten doen wij al jaren samen zaken. Bij iedere order leer je elkaar, maar ook de wensen en behoeften van jou en jouw opdrachtgever weer beter kennen.

Meer weten over het betere metalen product?