Spring naar content

Industriële toelevering

Metaal in industriële toelevering 

Bij Bregil ontwikkelen, produceren en leveren we metalen onderdelen en producten voor zeer uiteenlopende toepassingen. In elke branche, volledig op maat gemaakt. Ook als het gaat over industriële toelevering. Klanten met producten met een industriële toepassing vinden ons voor halffabricaten die grofweg gezegd kleiner dan 2 m3 en te tillen zijn. Eigenlijk alle bedrijven die herhalende producten (vanaf enkelstuks) tot seriematig eindproducten leveren waar iets van staal aan of in zit. Onze kracht ligt in de ontwikkeling, productie en levering van series en herhalende stalen producten. Verwacht daarbij ook creatief meedenken rondom de hele productieketen van het product zodat je optimaal profiteert van het betere metalen product.


Stalen delen voor industriële eindproducten 

We starten altijd bij het productontwerp en denken daarover graag mee. De functionaliteit van het industriële eindproduct is uiteraard altijd het uitgangspunt, maar we dagen onszelf uit om het product dusdanig te ontwikkelen, dat het eindproduct beter wordt. Dat beloven we niet voor niets.

Bestaat een industrieel onderdeel bijvoorbeeld uit drie losse plaatdeeltjes die aan elkaar gelast worden, terwijl het ook mogelijk is om dit uit één uitslag te zetten? Het resultaat is dan bijna altijd een netter en goedkoper product. Kunnen we een product slimmer voor je produceren, dan adviseren we je dat dus ook. Door onze QRM werk- en denkwijze zijn we specialist bij ‘high mix, low volume’ opdrachten. De toegevoegde waarde komt hierdoor extra tot uiting bij herhalende producten en series.

Meer weten over het betere metalen product?