Spring naar content

Meubelindustrie

Metaal in de meubelindustrie

Een metalen meubel heeft een bepaald karakter. Gaat het over esthetiek, design, levensduur en stevigheid, dan kom je al snel uit bij metaal in meubelen. Metaal maakt meubilair extra stijlvol, geeft het net die duurzame meerwaarde. Veel vooraanstaande meubelmerken en interieurspecialisten weten de weg naar Bregil dan ook te vinden voor de metalen onderdelen in hun collecties.

We hebben namelijk vele jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van stalen meubelframes. Metalen zichtdelen, zoals onderstellen voor tafels en stoelen, maar ook blinde rompen die geplakt of ingeschuimd worden.


Nederlandse topmerken met metalen meubels

Vaak zijn het de Nederlandse topmerken die voor de ontwikkeling en productie van high end meubelframes bij Bregil aankloppen. Voor modellen die vaak jaren later nog steeds een stabiel onderdeel van het assortiment vormen. Toonaangevende spelers en exclusieve meubelmerken die verlangen dat we al vroeg in het ontwikkelproces met ze meedenken en onze meerwaarde zo keer op keer kunnen bewijzen. Ze begrijpen de voordelen van produceren dicht bij huis. Voor hen zijn we de ideale toeleverancier voor de ontwikkeling en productie van het betere metalen meubelstuk.


Het betere metalen meubel voor jou geregeld

Dat ontbrekende metalen deel dat jouw meubel compleet maakt, dat regelen we dus voor je. In iedere fase van het ontwikkel- en productieproces denken we oplossingsgericht met je mee. Nemen we jou je zorgen uit handen. Onze flinke portie creativiteit en groot organiserend vermogen maken ons flexibel als het gaat over jouw meubelwensen. Want die waarmaken, daar worden wij blij van. Ervaar het nu zelf.

Meer weten over het betere metalen product?