Spring naar content

Permanente displays

Metalen displays 

Bregil is de one-stop-shop voor permanente metalen displays en onderdelen. Interieurontwerpers, medewerkers van marketing- en reclamebureaus, standbouwers, winkel- en showroominrichters. Bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar manieren om een product of idee opvallend te presenteren op locatie. Zodanig dat een boodschap binnenkomt, opvalt, je aan het denken zet of aanzet tot directe actie. Liefst displays met een duurzaam karakter die lange tijd of veelvuldig ingezet kunnen worden.

Denk je aan permanente displays, denk dan aan Bregil. Van vloerdisplay en schapdisplay tot palletdisplay en van toonbankdisplay tot bijvoorbeeld een counterdisplay. Daag ons uit!


Uiteenlopende metalen communicatiedragers

Bregil heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van metalen displays voor middelgrote tot grote projecten:

  • permanente stalen displays om iets perfect te presenteren in showrooms
  • of displays van metaal om iets te communiceren op de winkelvloer
  • een reclame-uiting duidelijk over te brengen in metalen communicatiedragers
  • een boodschap te tonen op balies in een aantrekkelijke houder van metaal
  • extra aandacht te vestigen op een actiehoek met metalen displays
  • permanent point-of-sale materiaal van metaal of met metalen onderdelen
  • displays met lange levensduur of voor intensief gebruik dankzij de metalen onderdelen

En dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Benieuwd of we jouw idee ook kunnen verwezenlijken? Neem eens contact met ons op.


Ontzorging staat voorop bij metalen displays

We ontzorgen je tijdens het gehele proces rondom jouw metalen display. Zo denken we heel graag al met je mee tijdens de ontwikkelfase. Zo kunnen we kennis en ervaring optimaal voor je inzetten om te komen tot het beste design en uiteindelijk daardoor het betere metalen display. Van design tot uitlevering en alles dat daartussenin zit nemen we je uit handen indien gewenst. Neem dit voorbeeld van Holland Haag, een groothandel in stoffen. Voor hen produceren we metalen presentatiedisplays om de stofstalen optimaal te presenteren.


De kracht van de one-stop-shop voor metalen displays

In onze one-stop-shop regelen we een compleet metalen display voor je. We helpen je ook graag als je slechts op zoek bent naar de productie van een metalen onderdeel voor je communicatiedisplays. Natuurlijk is dat ook mogelijk bij Bregil. Net als een combinatie van materialen zoals metaal met hout, glas of kunststof. Ook geen probleem in onze one-stop-shop. Daag ons dus gerust eens uit als het over metalen displays gaat!

Meer weten over het betere metalen product?