Spring naar content

Het betere metalen product

OPLOSSINGEN

Metaalproducten ontwikkelen, produceren en leveren

Bij Bregil ontwikkelen, produceren en leveren we met veel plezier en gedrevenheid metalen onderdelen en producten voor zeer uiteenlopende toepassingen. In elke branche, volledig op maat gemaakt. Klanten vinden ons voor complete metalen producten en halffabricaten die kleiner dan 2 m3 en te tillen zijn.

Eigenlijk zijn we er voor alle bedrijven die seriematig onderdelen of producten nodig hebben waar iets van staal aan of in zit. Onze kracht ligt in de ontwikkeling, productie en levering van series en/of herhalende stalen producten. We denken op voorhand alles tot in detail uit en maken alles klaar voor een geautomatiseerd proces, zodra het product vaker terugkomt of in series gemaakt moet worden. Verwacht daarbij van ons ook creatief meedenken rondom de hele productieketen van het product. Zo profiteer ook jij optimaal van het betere metalen product van Bregil.

Bestaat een industrieel onderdeel bijvoorbeeld uit drie losse plaatdeeltjes die aan elkaar gelast worden, terwijl het ook mogelijk is om dit uit één uitslag te zetten? Het resultaat is dan bijna altijd een netter en goedkoper product. Kunnen we een product slimmer voor je produceren, dan adviseren we je dat dus ook. Door onze QRM werk- en denkwijze zijn we specialist bij ‘high mix, low volume’ opdrachten. De toegevoegde waarde komt hierdoor extra tot uiting bij herhalende producten en series.

Slim produceren dankzij vergaande automatisering

Slim produceren is bij Bregil een combinatie van factoren. Zo is het gehele proces van begin tot eind vergaand geautomatiseerd. We richten dit zodanig in, dat we andere gekoppelde systemen aan kunnen sturen en live koppelen met onze partners. Met als resultaat bijvoorbeeld een volledig geïntegreerd ERP systeem (MKG5) waarin artikelen, stuklijsten, inkoop, verkoop, productie en financiën de basis vormen. Tot ketenintegratie met behulp van SupplyDrive, waardoor we klantorders inlezen en rechtstreekse koppelingen hebben met bijvoorbeeld de plaatlaser en buislaser en ons planningspakket Propos.

 

PROPOS zorgt voor volautomatische planning en real-time inzicht in de productie. Door het gebruik van PROPOS is het dus mogelijk om te allen tijde je orders te monitoren. Hierdoor kunnen wij een zeer hoge mate van leverbetrouwbaarheid realiseren. Voor de engineering werken we met Solid Works als de basis en passen we CAD-CAM toe bij de fabricage van onderdelen en producten. SolidWorks is gekoppeld aan MKG5, waardoor we de werkvoorbereiding deels automatiseren en stuklijsten genereren. Dit zorgt voor doorlooptijdverkorting in het ontwikkeltraject. De geautomatiseerde productie is optimaal ingericht voor herhalende industriële producten.

One-stop-shop voor industriële toelevering 

Bregil is je one-stop-shop in metalen producten waar meedenken met en ontzorgen van klanten centraal staan. Bij Bregil kun je dan ook terecht voor alles op het gebied van plaat, buis en profielen. Maar ook alle soorten lasbewerkingen, poedercoaten en sublimeren doen we onder eigen dak. Wist je dat we ook een eigen montageafdeling hebben? Vele opdrachtgevers hebben al geprofiteerd van onze one-stop-shop. Wil je dat ook?

INDUSTRIELE TOELEVERING

Stalen delen voor industriële eindproducten 

We starten altijd bij het productontwerp en denken daarover graag mee. De functionaliteit van het industriële eindproduct is uiteraard altijd het uitgangspunt, maar we dagen onszelf uit om het product dusdanig te ontwikkelen, dat het eindproduct beter wordt. Dat beloven we niet voor niets.

Bestaat een industrieel onderdeel bijvoorbeeld uit drie losse plaatdeeltjes die aan elkaar gelast worden, terwijl het ook mogelijk is om dit uit één uitslag te zetten? Het resultaat is dan bijna altijd een netter en goedkoper product. Kunnen we een product slimmer voor je produceren, dan adviseren we je dat dus ook. Door onze QRM werk- en denkwijze zijn we specialist bij ‘high mix, low volume’ opdrachten. De toegevoegde waarde komt hierdoor extra tot uiting bij herhalende producten en series.

DIGITAL SIGNAGE

Specialistische partner voor metalen digital signage onderdelen

Digitale communicatie is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het straatbeeld of op de winkelvloer. Bregil heeft zich sinds jaren toegelegd op toelevering aan de specialistische wereld van digital signage. Beleving op locatie heeft namelijk een enorme vlucht genomen en de ontwikkelingen gaan maar door. We zijn dan ook trots een aantal zeer gerenommeerde bedrijven tot onze trouwe klantenkring te mogen rekenen. Bedrijven als Basic-fit  via  first Impression bijvoorbeeld.

Zo ontwikkelen en produceren we onder andere series digitale zuilen die in elke Basic-Fit vestiging in heel Europa terug te vinden zijn. Maar ook zeer specialistische metalen oplossingen voor de audiovisuele technologie en beleving van First Impression en haar opdrachtgevers.

Ontzorging door Bregil is ook beleving 

Opdrachtgevers verlangen volledig ontzorgt te worden als het gaat over de metalen onderdelen. Denk aan het plaatwerk uit metaal, de kokers, montage en assemblage. De elektronica wordt bij ons aangeleverd en wij zorgen vervolgens voor het betere digital signage eindproduct.

En hierbij gaan we als Bregil best ver. Omdat we alles in eigen huis kunnen doen. Zo verzorgen we het gehele traject, van ontwikkeling tot en met de assemblage en de CE-certificering. Extra belangrijk als het digitale communicatiedragers

Winkelinrichting

Veel voordelen voor de winkelinrichter

Snel schakelen, korte doorlooptijden, kwaliteit en betrouwbaarheid, deze minimale vereisten hebben we uitstekend onder de knie. Door kort op de bal te spelen, helpen we bovendien de supply chain te verkorten en effectiever te maken. Kunnen rekenen op een oer-Hollands product voor winkelinrichting biedt daarnaast snelheid en zekerheid en spaart transportbewegingen en daarmee het milieu.

  • Wil je jouw duurzaamheids- en CO2 footprint verkleinen?
  • Moet het product nog ontwikkeld worden?
  • Moet het snel?
  • Betreft het producten tot 2 m3?
  • Betreft het volumineuze producten?
  • Regelmatig terugkerend kleine tot middelgrote series?

Is één van de antwoorden op bovenstaande vragen ja, informeer dan vandaag nog bij Bregil, de betrouwbare metaalpartner voor winkelinrichters.

MEUBELINDUSTRIE

Het betere metalen meubel voor jou geregeld

Dat ontbrekende metalen deel dat jouw meubel compleet maakt, dat regelen we dus voor je. In iedere fase van het ontwikkel- en productieproces denken we oplossingsgericht met je mee. Nemen we jou je zorgen uit handen. Onze flinke portie creativiteit en groot organiserend vermogen maken ons flexibel als het gaat over jouw meubelwensen. Want die waarmaken, daar worden wij blij van. Ervaar het nu zelf.

DISPLAYS

Metalen displays 

Bregil is de one-stop-shop voor permanente metalen displays en onderdelen. Interieurontwerpers, medewerkers van marketing- en reclamebureaus, standbouwers, winkel- en showroominrichters. Zomaar wat bedrijven die regelmatig op zoek naar manieren om een product of idee opvallend te presenteren op locatie. Zodanig dat een boodschap binnenkomt, opvalt, je aan het denken zet of aanzet tot directe actie. Liefst displays met een duurzaam karakter die lange tijd of veelvuldig ingezet kunnen worden.

Denk je aan permanente displays, denk dan aan Bregil. Van vloerdisplay en schapdisplay tot palletdisplay en van toonbankdisplay tot bijvoorbeeld een counterdisplay. Daag ons uit!

DISPLAYS

Ontzorging staat voorop bij metalen displays

We ontzorgen je tijdens het gehele proces rondom jouw metalen display. Zo denken we heel graag al met je mee tijdens de ontwikkelfase. Zo kunnen we kennis en ervaring optimaal voor je inzetten om te komen tot het beste design en uiteindelijk daardoor het betere metalen display. Van design tot uitlevering en alles dat daartussenin zit nemen we je uit handen indien gewenst. Neem dit voorbeeld van Holland Haag, een groothandel in stoffen. Voor hen produceren we metalen presentatiedisplays om de stofstalen optimaal te presenteren.

De kracht van de one-stop-shop voor metalen displays

In onze one-stop-shop regelen we een compleet metalen display voor je. We helpen je ook graag als je slechts op zoek bent naar de productie van een metalen onderdeel voor je communicatiedisplays? Natuurlijk is dat ook mogelijk bij Bregil. Net als een combinatie van materialen zoals metaal met hout, glas of kunststof. Ook geen probleem in onze one-stop-shop. Daag ons dus gerust eens uit als het over metalen displays gaat!

Op zoek naar het betere metalen product?