Maatwerk in metaal

Wij beschikken over een modern en geavanceerd machinepark, waardoor we in staat zijn kwalitatief hoogwaardige producten te maken. Een compleet maatwerk product ontwikkeld en geproduceerd onder één dak.

Lees meer over onze mogelijkheden >

Quick Response Manufacturing (QRM)

Bregil is een vooruitstrevend bedrijf dat steeds op zoek is naar verdere optimalisatie van haar processen om de klant beter van dienst te zijn. Met Quick Response Manufacturing (QRM) zorgen we voor korte doorlooptijden van onze producten.

Door het toepassen van deze filosofie in het gehele proces, van engineering tot productie, zijn we in staat flexibel en effectief te reageren op klant specifieke vragen. Met onze eigen QRM Alpha® specialisten zorgen we ervoor dat wij constant blijven inspelen op de laatste ontwikkelingen om continu te blijven verbeteren, met als doel: tevreden klanten!

eu-embleem_esf_tekst_project

Creatief met de klant, in vorm, techniek en organiseren

Bregil is een echte toeleverancier, heel breed en een One Stop Shop voor onze klanten. Vanaf de vraag van de klant denkt ons team van vakmensen tijdens elke fase in de keten mee. Wij beschikken over de expertise en faciliteiten om alle facetten van ontwikkeling tot productie voor de klant uit handen te nemen.

Er wordt met de klant gekeken hoe we tot een product kunnen komen dat zo slim, snel en effectief mogelijk geproduceerd kan worden. Dit levert verbeteringen, kostenbesparingen en korte levertijden op. Bregil is in staat om kwalitatief hoogwaardige producten te maken tegen concurrerende productiekosten en snelle levertijden voor zowel grote als kleine aantallen.

Erkend leerbedrijf

Bregil is een door SBB gecertificeerd leerbedrijf. Hierdoor krijgen mbo en hbo leerlingen de kans hun startkwalificatie te behalen. Ons team van vakmensen bestaat uit een mix van jong en oud. Cross-over kennis met elkaar delen, waarbij innovatie centraal staat.

Aan ons “Bregil Dashbord” bespreken we dagelijks kort met elkaar de orde van de dag. Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld mee te denken in het totale proces. Wat kan er beter en slimmer en hoe kan ik daar met mijn team een bijdrage aan leveren. Doen wat je leuk vind en waar je goed in bent, is de sleutel naar succes!