Spring naar content

Samenwerking leidt tot succes!

Digital Signage

Basic-Fit | Entrance zuil

Over de afgelopen jaren is Basic-Fit een steeds grotere speler geworden in de markt. Daarbij zijn ze ook hun concept in steeds meer andere Europese landen aan het uitrollen. Onze klant, First Impression uit Tilburg, helpt hen om deze snelle groei waar te kunnen maken. Om hun services naar een nieuw niveau te trekken en te voldoen aan zelfs de strengste kwaliteitsnormen van de verschillende Europese landen, werd Bregil ingeschakeld om een nieuw entrance zuil voor de bezoekers van Basic-Fit te ontwikkelen.

Daarbij werd Bregil gevraagd een zuil te ontwikkelen waarbij alle apparatuur (touchscreen, PIN, barcode reader, bonprinter en pasuitgifte) voor de eindgebruiker tussen de 90cm en 130cm vanaf de grond gemeten te bedienen moest zijn. Dit in verband met de eis dat de zuil door iedereen, ongeacht de lengte, bediend moet kunnen worden. Daarnaast moest het stilistisch ook hoogwaardig zijn.

Gedurende de ontwikkeling van de zuil is er nauw contact geweest tussen Bregil en de klant. Deze nauwe samenwerking maakt dat er snel een nieuwe zuil ontworpen is waar alle partijen enthousiast over waren. Vervolgens nam Bregil de volledige assemblage voor haar rekening om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen en verzorgt ze de CE certificering van de zuil zodat deze veilig in gebruik is.

Meubelindustrie

Fanseats

Wat doe je als een creatieve marketeer een goed plan heeft, maar nog niet helemaal weet hoe dit uitgewerkt kan worden? Juist, dan ga je samen om tafel en kom je tot een plan.

Het overkwam marketeer Guido Meijer van Fanseats. Hij wilde graag advertenties op een professionele manier uiten bij sportclubs. Het idee dat samen met Bregil ontwikkelt werd, was om tribunebankjes te produceren die niet alleen dienden als goede zitplaats met een strakke look, maar ook als marketingtool.

Nog zonder concreet ontwerp zijn we gaan praten. Na alle functionele eisen op een rij gezet te hebben zijn we samen gaan zoeken naar een vormgeving die leuk oogt en ook nog goed en betaalbaar te produceren is.

Na een paar prototypes te hebben gemaakt die ook in het veld getest zijn, zijn we uiteindelijk op de definitieve vormgeving gekomen. Inmiddels staan er bij behoorlijk wat sportclubs tribunebankjes waar op geadverteerd wordt. Op deze manier ontstaat er een verdienmodel voor zowel de sportclubs als voor Fanseats.

Ga voor meer informatie naar www.fanseats.nl

Meubelindustrie

Montis

Duurzamer ontwerpen en ontwikkelen? Ook daar denkt Bregil in mee. In 2021 is ontwerper Max Lipsey van Montis met Bregil in gesprek gegaan en heeft aangegeven dat hij meubelstukken uit “afval” wil gaan produceren. Een concept dat Bregil enorm aanspreekt, aangezien ook wij zo duurzaam mogelijk alles willen ontwerpen en het toejuichen als we daar gelijkgestemden in treffen.

De ontwerper en Bregil zijn samen nagegaan wat er mogelijk is met de meest voorkomende soorten van “afval”, oftewel het restmateriaal dat door Bregil normaliter niet meer gebruikt kan worden. Met deze soorten buis- en plaatmateriaal in acht genomen, heeft de ontwerper drie versies van de Olio gemaakt, een multifunctionele bijzettafel.

Dit meubel is uiteraard voorzien van de hoge afwerking die gegarandeerd wordt door Bregil, waarbij de materialen voorzien zijn van mooie details die door middel van onze plaatlasermachine en buislasermachine in het materiaal verwerkt zijn. Het eindresultaat is dan ook indrukwekkend.

Door elkaar te inspireren en na te blijven denken in mogelijkheden trachten Bregil en Montis samen de overvloed aan “afval” tegen te gaan.

Ga voor meer informatie naar www.montis.nl

 

Meer weten over het betere metalen product?