Spring naar content

"We leveren mooi en kwalitatief goed werk af richting de klant waar we trots op mogen zijn!"

Dennis is in 2012 bij Bregil begonnen als BBL-er. Dit betekent dat hij gedurende de eerste jaren bij Bregil een BBL-opleiding tot lasser volgde. Dennis ging één dag in de week naar school en leerde het vak tot lasser terwijl hij vier dagen in de week bij Bregil werkte.

Nadat Dennis zijn opleiding afgerond had, is hij vast in dienst gekomen bij Bregil. Sindsdien heeft hij zich sterk ontwikkelt tot een echte vakman.

Dennis is niet alleen heel bekwaam in zijn werk, maar vindt een goede sfeer en relatie met collega’s ook van groot belang. Zo is hij ook voorzitter van de personeelsverenging en zorgt samen met de andere leden van het bestuur dat er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd worden.

 

Lees hieronder wat Dennis zelf zegt over werken bij Bregil.

“Bregil investeert veel in de ontwikkeling van het personeel. En dan heb ik het niet alleen over ontwikkeling op werkgebied. Uiteraard is het van belang dat iedereen een vakman/vakvrouw is in zijn/haar specialisme, maar Bregil kijkt verder dan dat. Ze kijken ook echt naar jou als persoon en wat zij kunnen betekenen om je te laten ontwikkelen op persoonlijk gebied.”

 “We leveren mooi en kwalitatief werk richting de klant waar we trots op mogen zijn en iedereen binnen het bedrijf speelt daar een belangrijke rol in. We proberen elkaar te helpen, problemen met een positieve denkwijze te benaderen en we proberen het altijd gezellig te laten zijn. We hebben leuke collega’s. Er worden grapjes gemaakt, veel gelachen en goede verhalen worden gedeeld. En als het dan eens wat minder gaat, weet ik ook dat ik bij mijn collega’s terecht kan.”