Spring naar content

“Wat voor mij het werk zo interessant maakt is het contact met alle betrokkenen partijen."

Jelte werkt sinds 2022 als projectleider bij Bregil. Maar wij kennen Jelte al sinds 2019. Hij heeft hier een stage gevolgd en heeft vervolgens tijdens meerdere schoolvakanties bij ons gewerkt en op allerlei afdelingen geholpen. Na zijn afstuderen is Jelte teruggekomen bij Bregil in de rol als projectleider.

Als projectleider is Jelte de contactpersoon voor zijn klanten en zorgt hij dat de orders goed verlopen. Hij zorgt er dus voor dat het gehele proces van A tot Z goed verloopt. Hiervoor heeft hij veel contact met de collega’s van alle afdelingen, dus van de tekenaars die de gedachten van de klant proberen uit te werken tot de poedercoaters om te kijken hoe het eindresultaat is.

 

Lees hieronder wat Jelte zelf zegt over werken bij Bregil.

“Wat voor mij het werk zo interessant maakt is het contact met alle betrokken partijen. Ik heb niet alleen dagelijks contact met mijn collega’s over de orders, maar ook heb ik regelmatig contact met de klanten. Ik vind het erg belangrijk om betrokken te zijn bij de klant en samen een duurzame relatie op te bouwen welke aangegaan is op basis van vertrouwen en begrip.”

“Mocht ik soms ergens niet uitkomen, of als ik met iemand wil sparren over de mogelijkheden, kan ik altijd het gesprek aangaan met mijn collega’s. Iedereen is erg behulpzaam en denkt altijd graag met je mee. En die nauwe samenwerking met klant en collega’s maakt dat wij doordachte artikelen kunnen produceren. Om een onderdeel te zijn van het hele proces van offerte tot product, brengt heel veel voldoening.”

“Een aantal zaken die voor mij heel belangrijk zijn, zijn onder andere een betrokken omgeving, behulpzaam zijn naar iedereen, onderdeel te mogen zijn van het maken van hele gave producten en het werken in een hele dynamische omgeving. Dit vind ik allemaal terug bij Bregil.”