Spring naar content

“Het mooie aan het werken bij Bregil vind ik vooral hoe menselijk het bedrijf is"

Nicole heeft al op jonge leeftijd kennis gemaakt met werken in de metaalsector. Haar vader is de vroegere eigenaar van het bedrijf. Ook na de overname door Ed van den Bliek is Nicole bij Bregil gebleven. Dit maakt dat wij Nicole al ruim 28 jaar onze collega mogen noemen.

Niet alleen heeft Nicole zelf veel ervaring met werken in de sector, ze draagt haar kennis van buis- en plaatbewerking ook graag over naar anderen. Zo begeleidt ze collega’s tijdens hun opleiding op de werkvloer, maar ze gaat ook regelmatig naar open dagen van scholen om zo anderen te enthousiasmeren over het werk in onze sector.

 

Lees hieronder wat Nicole zelf zegt over werken bij Bregil.

“Het mooie aan het werken bij Bregil vind ik vooral hoe menselijk het bedrijf is. Bregil is een bedrijf dat echt mee denkt met haar personeel en vindt het van groot belang dat er op en tussen iedere afdeling een goede sfeer is en alle collega’s samenwerken.”

 “Ik werk zelf parttime en het komt wel eens voor dat ik zelf mijn werkdagen wil aanpassen vanwege privé afspraken die ik niet op mijn vrije dag kan plannen. Bregil is daar heel flexibel in en probeert daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Wanneer het verzoek vanuit Bregil komt of dat ik mijn vrije dag kan wisselen met een andere dag in de week, omdat het bijvoorbeeld drukker is of omdat er een training voor de hele afdeling op mijn vrije dag ingeroosterd is, dan doe ik dat uiteraard ook. We denken met elkaar mee en samen kom je dan tot een goede oplossing.”

 “In deze sector ben je niet alleen afhankelijk van iemands kennis en kunde, maar ook van de machines die je tot je beschikking hebt. Bregil investeert veel in haar machinepark. De machines zijn niet alleen makkelijk in gebruik, maar Bregil zorgt ook dat de aangeschafte machines meegaan met de laatste ontwikkelingen op de markt. Het bedrijf zorgt dat wij goede machines hebben en zorgt er ook voor dat de kennis en kunde van alle collega’s hoog is door persoonlijke en professionele ontwikkeling te stimuleren.”

 “Als laatste wil ik ook nog onze personeelsuitjes benoemen. Onze PV zorgt voor leuke evenementen verspreid over het hele jaar. Die evenementen vallen ook wel eens binnen werktijd, wat betekent dat wij soms eerder stoppen en zelfs eenmaal per jaar het bedrijf een hele dag sluiten zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan de personeelsuitjes. Hoeveel werkgevers zijn er nu die dat doen?!”