Spring naar content

waarom werken bij Bregil

Werken bij Bregil

Er zijn meerdere functies te vinden in de metaalbewerkingssector, meerdere bedrijven zijn opzoek naar nieuwe collega’s. Ondanks dat ieder bedrijf uniek is, ieder bedrijf haar eigen normen, waarde en visie heeft, komen de taken en werkzaamheden binnen gelijke functies vaak overeen met elkaar.

Dus de vraag die beantwoord moet worden is: Waarom zou jij juist bij Bregil willen werken? Een uitstekende vraag natuurlijk, die wij graag voor je willen beantwoorden.

 

Waarom werken bij Bregil?

Bij Bregil vinden we het heel belangrijk dat ontwikkeling en het leveren van kwaliteit samengaat met gezelligheid. Tijdens het werk bestaat er altijd tijd en ruimte om gezellig te kletsen of te lachen. Deze instelling en houding vinden wij terug bij al onze collega’s. Je moet dus over een goede dosis humor beschikken, wil je binnen ons team passen.

Ons team bestaat uit collega’s die hier hun loopbaan gestart zijn en zich met behulp van Bregil zich nog steeds verder ontwikkelen, maar ook uit collega’s die eerst bij andere bedrijven ervaring op gedaan hebben. Collega’s die hier al vele jaren met veel plezier blijven rondlopen, en collega’s die net begonnen zijn. Jong, oud en alles wat er tussen in valt. En wij geloven dat je van iedere generatie nieuwe dingen kan leren. En ondanks dat het werken in de metaal vaak als mannenwerk omschreven wordt, hebben wij ook meerdere vakvrouwen bij ons rondlopen.

Iedereen is bij ons welkom en iedereen wordt verwelkomt. Ondanks dat Bregil geen familiebedrijf is, voelt het wel zo aan. De lijnen naar de collega’s zijn kort, er is een heel platte structuur en het onderlinge contact is warm. Wij gaan altijd uit van het positieve. Daarbij geloven we dat er geen probleem is waar we niet een oplossing voor kunnen verzinnen of waarbij wij elkaar niet kunnen helpen. Dit geloof zit zo diep bij Bregil, dat het onderdeel is van ons DNA. Wij zijn heel trots dat wij deze kwaliteiten ook bij onze collega’s terugzien; iedereen staat hier voor elkaar klaar.

Klaar staan, staan we ook als een collega zich wil ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat iemands ontwikkeling nooit afgerond is. Op vakgebied kun je een hoop van collega’s leren of je kunt een cursus volgen. Daarnaast vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk. Het is uiteraard wel van belang dat jij het voortouw neemt in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij Bregil betekent plezier, gezelligheid en vakmanschap. Het betekent dat er altijd nieuwe mogelijkheden zijn, als jij zelf bereid bent om ze te vinden. Het betekent samen naar ontwikkelingen van de producten en processen kijken, van elkaar leren in het proces en hierdoor jouw vakmanschap verhogen. Het betekent een positieve houding hebben en altijd blijven denken in mogelijkheden. Het betekent samenwerken om je doelen te bereiken; vaak onder het genot van een warm worstenbroodje.

Maar geloof mij vooral niet op mijn woord, lees vooral wat onze collega’s zeggen over het werken bij Bregil.

 

Lees wat onze collega Nicole zegt over werken bij Bregil

 

Lees wat onze collega Dennis zegt over werken bij Bregil

 

Lees wat onze collega Jelte zegt over werken bij Bregil