Spring naar content

Kom ook bij ons werken!

Vacature Poedercoater

Bregil in Gilze zoekt een Poedercoater en een Poedercoater in opleiding voor 32-40 uur per week. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het spuiten van de artikelen, ophangen en afhalen van de artikelen en waar nodig het verpakken van artikelen. Het is voor de ontwikkeling van de afdeling van belang dat je goed meedenkt in hoe de artikelen het best opgehangen en gespoten kunnen worden en het best verpakt kunnen worden zodat ze veilig bij de klant arriveren. Wil jij onderdeel zijn van deze afdeling dan is deze functie wellicht iets voor jou! Solliciteren kan gemakkelijk en mag zonder CV!

Lees meer

 

Open sollicitatie bij Bregil?

Interesse in werken in de metaal bij Bregil maar jouw vacature staat er op dit moment niet bij? Aarzel dan niet om je gegevens achter te laten. Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie met elkaar in gesprek om uit te zoeken of we voor elkaar iets kunnen betekenen.

Als organisatie zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s. Ook wanneer je nog niet beschikt over de juiste technische kennis en/of diploma’s gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden van opleiden te bespreken.

 

Wat zoeken wij in een nieuwe collega?

  • Humor
  • Volop motivatie
  • Werkt graag samen in verschillende teams
  • Gek op techniek
  • Houdt van een feestje

 

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in. Geef daarbij aan dat je reageert op de open sollicitatie. Solliciteren mag zonder CV, maar het is voor ons wel fijn als je op voorhand kunt aangeven waar je interesses liggen. Dat is wel zo gemakkelijk! Wij nemen snel contact met je op en na een kort telefonisch gesprek, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Interesse maar toch nog een vraag? Bel dan met Kirsten Muller via 06-51431682.

BBL traject bij Bregil

Je leert het meeste door gewoon te doen! Daarom is werken tijdens je opleiding een goede combinatie. Je wordt opgeleid, terwijl je de theorie al in de praktijk kunt uitvoeren. Je werkt, de opleiding wordt betaald en je ontvangt salaris. Wij noemen dat een win-win-win situatie!

Bij Bregil bieden wij BBL trajecten aan. BBL staat voor een BeroepsBegeleidende Leerweg. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben onze eigen praktijkbegeleiders. Wij zijn dus bevoegd om jou te ondersteunen, coachen en opleiden gedurende jouw BBL traject.

Je krijgt een overeenkomst bij Bregil voor de duur van jouw opleiding. Uiteraard is het doel dat we nadat de opleiding afgerond is onze samenwerking voortzetten.

 

Wij bieden BBL trajecten aan voor verschillende vakgebieden:

  • Techniek
  • Logistiek
  • Kantoor

 

BBL traject in de Techniek

Sleutel je zelf al regelmatig aan techniek, maar wil je er nu je werk van maken? Dan is een BBL traject in de techniek voor jou de juiste keus.

Wij hebben verschillende BBL trajecten in de techniek beschikbaar, zo kun jij kiezen welk traject het beste bij jouw interesses past. Je kunt kiezen voor een BBL traject tot plaatwerker of je kiest voor het BBL traject tot constructiebankwerker waarbij je opgeleid wordt tot lasser.

Constructiebankwerker | BBL traject

Als lasser werk je met materialen als staal, rvs en aluminium. Je hebt te maken met staven, platen, buizen en profielmateriaal. Jouw collega’s hebben alle onderdelen die jij nodig hebt om er één geheel van te maken bij jou afgeleverd. De losse onderdelen bevestig jij door middel van verschillende lastechnieken aan elkaar tot één product.

Lees meer

BBL traject op Kantoor

Doe jij niets liever dan contacten onderhouden met klanten en zorgen dat orders correct uitgedacht en getekend zijn? En wil je samen met collega’s op zoek gaan naar de beste manieren om een order het gehele proces te laten doorlopen? Dan hebben wij verschillende BBL trajecten beschikbaar op kantoor.

Projectleider | BBL traject

Kun jij goed meerdere ballen omhoog houden terwijl je ook nog communicatief vaardig bent? Tijdens het BBL traject tot Projectleider schakel je namelijk voortdurend tussen klanten en orders en zorgt dat alles correct in systemen komt te staan.

Lees meer

BBL traject in de Logistiek

Altijd al logistiekmedewerker willen worden of een heftruck willen besturen? Ben je handig in het ordenen van spullen en weet je van aanpakken? Wij hebben een BBL traject in de Logistiek voor jou beschikbaar.

Werken bij Bregil

Er zijn meerdere functies te vinden in de metaalbewerkingssector, meerdere bedrijven zijn opzoek naar nieuwe collega’s. Ondanks dat ieder bedrijf uniek is, komen de taken en werkzaamheden binnen gelijke functies vaak overeen met elkaar. Dus de vraag die beantwoord moet worden is: Waarom zou jij juist bij Bregil willen werken? Een uitstekende vraag natuurlijk, die wij graag voor je willen beantwoorden.

Lees meer

Wat zegt Nicole over werken bij Bregil?

Nicole heeft al op jonge leeftijd kennis gemaakt met werken in de metaalsector. Haar vader is de vroegere eigenaar van het bedrijf. Ook na de overname door Ed van den Bliek is Nicole bij Bregil gebleven. Dit maakt dat wij Nicole al ruim 28 jaar onze collega mogen noemen.

Lees meer

Werken in de Bregil sfeer

Onze actieve personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse uitjes en feestjes. Ieder jaar wordt er een zomer BBQ georganiseerd. Deze BBQ houden we net voordat de zomervakantie op de stoep staat zodat we nog eenmaal informeel en gezellig samen kunnen zijn voordat iedereen begint met het vieren van zijn/haar welverdiende vakantie. Uiteraard wordt het jaar ook altijd heel passend afgesloten met een kerstborrel. We blikken dan allemaal terug op het afgelopen jaar maar zorgen vooral dat we samen het jaar gezellig afsluiten.

Lees meer