Spring naar content

"Er hangt hier een toffe sfeer!"

Sfeerimpressie

Onze actieve personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse uitjes en feestjes. Ieder jaar wordt er een zomer BBQ georganiseerd. Deze BBQ houden we net voordat de zomervakantie op de stoep staat zodat we nog eenmaal informeel en gezellig samen kunnen zijn voordat iedereen begint met het vieren van zijn/haar welverdiende vakantie. Uiteraard wordt het jaar ook altijd heel passend afgesloten met een kerstborrel. We blikken dan allemaal terug op het afgelopen jaar maar zorgen vooral dat we samen het jaar gezellig afsluiten.

Een ander jaarlijks terugkerend evenement is onze personeelsdag. We sluiten dan één dag in het jaar het bedrijf zodat we samen met al het personeel een dagje weg kunnen. Die dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd en natuurlijk wordt de dag afgesloten met lekker eten en een feestje.

Naast deze evenementen worden er jaarlijks ook nog andere leuke dingen georganiseerd, denk aan een herfstborrel met Duitse hapjes en drankjes of een bezoekje van de Sint voor de (klein)kinderen van de medewerkers van Bregil. Ieder jaar kronen we ook de kampioen van ons dart-, sjoel-, en pingpongtoernooi of wordt er een (sportieve) tocht georganiseerd in een nabijgelegen stad.

Niet alleen onze PV  de vele goed georganiseerde en leuke evenementen maakt dat de PV reg

Naast alle leuke uitjes die georganiseerd worden door onze PV, wordt op vrijdag natuurlijk ook de werkweek regelmatig afgesloten met een hapje en drankje.